Notícia

Celebrarem els 40 anys de l'ACPC i La Veu de l'Anoia el 2 de setembre

A les 11 h al restaurant El Kubb de Sant Jaume Sesoliveres d'Igualada

Foto

El divendres 2 de setembre celebrarem un dels nostres actes itinerants en commemoració dels 40 anys de l'Associació Catalana de la Premsa Comarcal a Igualada. L'efemèride coincidirà amb el també 40è aniversari del setmanari La Veu de l'Anoia, que són els organitzadors de la jornada.

L'acte comptarà amb la participació i parlaments de Francesc Fàbregas, president de l'ACPC; Jofre Llombart, secretari de Difusió de la Generalitat de Catalunya; i Marc Castells, alcalde d'Igualada.

Els dos actes centrals de la jornada seran la conferència de Marçal Sintes, periodista, director de la revista Tripodos, director de l'Institut de Recerca en Comunicació i Relacions Internacionals i professor de la Universitat Ramon Llull, que durà per títol "La importància de la premsa comarcal en el nostre territori". I a continuació, un acte de reconeixement a les persones que més han contribuït a La Veu de l'Anoia durant les darreres quatre dècades. Per cloure l'acte es farà un dinar brunch amb productes quilòmetre zero de l'Anoia preparat per Manel Pla.

La jornada es durà a terme a les 11 h al restaurant El Kubb de Sant Jaume Sesoliveres d'Igualada.

Invitació aquí

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte