Notícia

Acord de La Mira i iVoox per impulsar els Premis Sonor del podcast

 El període de presentació  finalitza el 31 de març

Foto

La publicació associada a l'ACPC La Mira, organitzadora dels Premis Sonor, i la plataforma catalana líder de podcasts, iVoox, han signat un acord de col·laboració per l’impuls i la difusió de la primera edició dels Premis Sonor, els primers guardons que distingeixen exclusivament produccions de podcast en català.

Aquest acord permetrà que els Premis Sonor tinguin un major impacte entre els podcasters en català i els consumidors de podcasts en aquesta llengua, ja que la plataforma contribuirà a la difusió del certamen. Joan Camp, editor de La Mira, ha explicat que l’acord suposa “una gran aliança amb l’empresa catalana pionera en el sector del podcast”, la qual cosa “reforça i aporta valor als Premis”. 

Poden optar a la primera edició dels Premis Sonor els podcasts produïts o coproduïts i emesos en català en el període de l’1 de gener al 31 de desembre del 2021. Hi ha set categories de premis: premi del públic (per votació popular),  podcast de ficció,  podcast de narrativa no ficció,  podcast d’entreteniment,  podcast de conversa,  podcast publicitari i  podcast d’innovació.  El període de presentació  finalitza el 31 de març. Els premiats es coneixeran a a gala de lliurament dels premis que tindrà lloc a la primavera. La data es farà pública en els propers dies.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte