Notícia

La Mira organitza el cap de setmana la jornada Miravisions de fotoperiodisme

És la segona edició i se celebrarà a Juneda, les Garrigues

Foto

Els propers 24, 25 i 26 de setembre se celebrarà a Juneda (les Garrigues) la 2a edició de la jornada Miravisions de fotoperiodisme organitzada per la publicació associada a l'ACPC La Mira, que reunirà professionals de tot el país amb l’objectiu d’intercanviar coneixements, fer xarxa i millorar la qualitat del fotoperiodisme a Catalunya. Destaquem la participació dels fotoperiodistes Emilio Morenatti, Pilar Aymerich i Jordi Borràs.

 

Al llarg dels tres dies de jornada, es duran a terme a Mas Miravall diferents taules rodones, tallers, sessions de networking i s’inauguraran al Complex Cultural de Juneda les exposicions fotogràfiques 'Pilar Aymerich: fotografies d'una època, retrats amb nom propi', 'Catalunya any 0. Veure el virus' i 'El 2020 en imatges: guardonats del Premi Miravisions de Fotoperiodisme'. Totes tres exposicions seran a Juneda fins a finals de novembre i aquesta darrera es traslladarà posteriorment al Palau Robert de Barcelona.

 

També dissabte 25 de desembre a les 19h a Mas Miravall es durà a terme l’acte de lliurament del Premi Miravisions de Fotoperiodisme, amb la presència dels guardonats.

 

Podeu consultar el programa d’activitats complet al web de les jornades.

 

 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte