Notícia

La Mira guardona Mireia Comas amb el 1r Premi Miravisions de Fotoperiodisme

Marc Sanye d''El 9 Nou' guanya el tercer premi per la fotografia 'Maria'

Foto
'Atrapats' de Mireia Comas

La publicació associada a l'ACPC 'La Mira', organitzadora de la primera edició del Premi Miravisions de Fotoperiodisme, ha fet saber el seu palmarès. Mireia Comas és la guanyadora de la Catagoria Professional pel treball publicat a 'La Directa', 'Atrapats', que recull la situació de dotze joves migrats que van conviure durant la pandèmia en una nau abandonada de Terrassa.  El segon premi de la Categoria Professional és per a Sergi Alcàzar, per 'Les morts de la covid' publicat a 'El Nacional', i el tercer per a Marc Sanye, per la fotografia 'Maria' publicada a la publicació 'El 9 Nou' (ACPC). A més, s'atorguen dues mencions especials en la Categoria Professional, una per a Sergi Alcàzar per 'Primera línia' publicada a 'El Nacional' i per a Jordi V. Pou, per 'El confinament impossible dels temporers' publicada a 'El Periódico'. Els guardons estan dotats amb 2.500 euros el primer premi, 1.000 el segon i 500 el tercer. 

En la Categoria Estudiants el primer guardonat ha estat Bernat Cedó, de l'Escola Fotogràfica IEFC, per 'A porta tancada', un recull fotogràfic de com es va viure el confinament des de casa. El segon premi és per a David Rico de l'Escola Fotogràfica IEFC per 'L'esport que va guanyar la covid' i el tercer és per 'La soledat', de Lydia Medina, de l'Escola Groc. La menció especial de la Categoria Estudiants és per a Anna Lofi, estudiant de postgrau en fotoperiodisme de la UAB, pel treball fotogràfic 'Confinament de l'àvia'. En aquesta categoria s'atorga als guanyadors vals per gastar en material fotogràfic a la botiga 'FotoK': 1.000 euros el primer, 600 el segon i 400 el tercer.

Els guardons s'entregaran el pròxim dissabte 25 de setembre al Mas Miravall, a Juneda (Garrigues), en el marc de la segona edició de la jornada Miravisions de fotoperiodisme.

Font: ACN

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte