Notícia

Neix el Premi Miravisions de fotoperiodisme creat per La Mira

Hi ha 4.000 euros en premis i el termini comença el 31 de maig

Foto

La publicació associada a l'ACPC La Mira ha creat el Premi Miravisions de Fotoperiodisme. En aquesta primera edició, es reconeixeran els treballs fotogràfics publicats en mitjans de comunicació o agències de notícies de l’àmbit territorial dels Països Catalans que millor defineixin l’any 2020. A més, amb la voluntat de fer una aposta pel futur de la professió també s’ha creat una segona categoria dirigida a estudiants d’escoles de fotografia i facultats de comunicació catalanes.

 

La dotació dels premis serà de 2.500 euros el primer premi, 1.000 euros el segon i 500 euros el tercer. El període de presentació va del 31 de maig al 28 de juny.  Les bases i el formulari d'inscripció està disponible a: miravisions.cat/premi.

 

El veredicte es farà públic durant la2a edició del Miravisions, que se celebrarà a Juneda (Les Garrigues) els dies 24, 25 i 26 de setembre de 2021, on també s'exposaran els treballs guardonats i finalistes.

 

Miravisions és una jornada professionalitzadora per millorar la qualitat del fotoperiodisme de la mà de fotògrafs experts i professionals del sector, amb l'objectiu de fer networking i compartir aprenentatges, experiències i qüestions que generen debats dins d'aquest món. 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte