Notícia

Desvetllen els Premis Micro 2019 a periodistes de les Terres de l’Ebre

Amparo Moreno recollirà el premi Micro Daurat

Foto

Els professionals del periodisme de les Terres de l’Ebre han escollit  els Premis Micro 2019. El lliurament dels Premis Micro 2019 tindrà lloc durant un acte que se celebrarà durant la primavera. En la modalitat del Micro Daurat s’ha atorgat a la  catedràtica i periodista Amparo Moreno, per la seva llarga trajectòria en el món del periodisme i la docència.

A banda, el director de l’Arxiu Comarcal del Baix Ebre, Albert Curto, ha rebut el Micro Obert 2019, per “la seua amabilitat i disponibilitat per ajudar a aprofundir en el tractament informatiu de temes històrics”. El Micro Obert vol reconèixer aquella persona o persones que han destacat per la seva accessibilitat i han facilitat la feina dels periodistes. I el Micro Tancat s’ha atorgat a l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé. Aquest premi vol ser un toc d’atenció a aquella persona o persones que han dificultat o incomodat la feina periodística. En aquesta ocasió, els periodistes han lamentat que l’alcaldessa “qüestioni el criteri periodístic i el tractament d’algunes informacions”.

Amparo Moreno  i Sardà:

Va iniciar-se en la premsa escrita als anys setanta i des de llavors ha treballat a diferents mitjans de comunicació entre les quals El Noticiero Universal, El Correo Catalán, El Diari de Barcelona, Tele Exprés, el setmanari Destino, El Periódico de Catalunya i TV3. Tasca periodística que va combinar des del 1975 amb la docència en incorporar-se a la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona, a la qual ha estat vinculada fins al passat mes de setembre, en arribar-li la jubilació,  i de la qual és catedràtica emèrita.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte