Notícia

Cursos de Comunicació Digital per les publicacions associades

Les places són limitades a 20 persones per rigorós ordre de petició

Foto
L’Associació de la Premsa Comarcal, en el marc de la Federació d'Associacions d'Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals i amb el suport de la Generalitat de Catalunya, organitzen cursos de Comunicació Digital per les publicacions associades a les entitats adherides.

El proper dia 9 d’octubre, es farà el curs de formació 'Una imatge val més que mil paraules: Infografies, gràfics interactius i imatges interactives'  i l’ 11 de novembre, el curs 'Noves narratives digitals: informem més allà del text', que aniran a càrrec de la periodista Sílvia Llombart. Aquesta formació compta amb  l’assessorament del Col·legi de Periodistes de Catalunya i es realitzarà a les seves aules, situades a Barcelona.

Per facilitar la participació del personal de les nostres publicacions, Premsa Comarcal finança el 100% del cost d’aquests cursos a un inscrit de cada capçalera associades, fins a esgotar l’aforament màxim.

Les places són limitades a 20 persones i només s’acceptarà la inscripció per rigorós ordre de petició. És imprescindible portar ordinador portàtil amb connexió a Internet i navegador Chrome.

Per participar‐hi has d’enviar abans del dia  de novembre, un correu electrònic a olga@premsacomarcal.cat sol·licitant la inscripció indicant les dades següents:

Nom de la publicació:
Nom i cognoms de la persona:
Telèfon:
Correu electrònic:
Perfil (redactor/director/fotogràf...)

Podeu consultar el programa sencer del curs al següent document

 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte