Vídeos

Campanya de l'ACPC a la XAL gravada a Parets del Vallès, Camprodon, Calella, Sant Climent de Llobregat, Vilanova i la Geltrú; i Caldes de Malavella.

Continua la campanya que l’Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC)  duu a terme a la Xarxa Audiovisual Local (XAL). El magazine diari ‘País KM0’ segueix dedicant  cada dia un espai de dos minuts on es parla i promocionen les publicacions associades a l’ACPC.

Aquest espai es grava cada dia en un municipi diferent de Catalunya (en total seran més d’una cinquantena), i a cadascun dels municipis es destaquen les publicacions associades a l’ACPC que hi ha en aquella zona d’influència.

LA DARRERA SETMANA
El passat divendres 28 de juliol el programa es va gravar a Parets del Vallès (Vallès Oriental); el diumenge 30 de juliol van ser el torn a Camprodon (El Ripollès); el dilluns 31 de juliol es va enregistrar a Calella (Maresme); el dimarts 1 d'agost a Sant Climent de Llobregat (Baix Llobregat); el dimecres 2 d'agost a Vilanova i la Geltrú (Garraf); i ahir dijous 3 d'agost a Caldes de Malavella (La Selva). 
 
 
giny

Cercar publicacióPublicitat


Candel 2016Destacats


giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2022

Avís legal

Contacte