Notícies

 • 30/jul/2010

  La crisi reforça l'audiència de la premsa comarcal i local

  A 30 de juliol del 2010, la Premsa Comarcal i Local, gaudeix, conjuntament, de 913.000 lectors, 7.000 més que en l'onada anterior. Aquestes dades les ha fet publiques avui mateix, divendres, el Baròmetre de la Comunicació i la Cultura Per col·lectius, la premsa diària associada, conjuntament, té 316.000 lectors; la setmanal, 460.000; la quinzenal, 15.000, i la premsa mensual, bimestral i trimestral, d'àmbit local, 242.000La suma,doncs: 913.000 lectors. Com ja és habitual la premsa comarcal i local, ocupa els primers llocs del rànquing per comarques, i sovint, la seva audiènncia, està per sobre de les anomenades revistes del cor, que son de la mateixa categoria quan a periodicitat.

  Seguir llegint ›
 • 28/jul/2010

  Òmnium Cultural agraeix la col·laboració de Premsa Comarcal

  A través d’un comunicat, des d’Òmnium Cultural agraeixen “molt sincerament el suport que hem rebut al llarg d’aquests dies de Premsa Comarcal i felicitar-vos per la vostra adhesió i participació, gràcies a la qual avui podem parlar d’un èxit sense precedents. Vam fer sentir més que mai que Som una nació i nosaltres decidim i som conscients que el valor d’aquestes paraules rau en la força d’haver estat tants i d’haver cridat de forma unànime com el que som, un poble”.

  Seguir llegint ›
 • 28/jul/2010

  Com la Premsa Comarcal, les ràdios privades demanen la supressió de la publicitat a les públiques

  A l’igual que va fer l’any passat Premsa Comarcal, mitjançant l’informe encarregat a l’Escacc sobre la competència deslleial de les publicacions editades per molts ajuntaments, ara Francesc Robert, secretari general de l’Associació Catalana de Ràdio (ACR), que integra les emissores comercials privades que operen a Catalunya, va demanar divendres passat al Parlament un canvi normatiu en el sistema de radiodifusió català. Durant la seva compareixença, Robert va assenyalar que l’accés “il•limitat” al mercat publicitari que tenen les ràdios públiques és un “problema estructural” que ha esdevingut una “greu amenaça” per a les privades. Per això, l’ACR ha reclamat una modificació de la Llei de la Comunicació Audiovisual de Catalunya, que s’aturi la instrucció que prepara el CAC per limitar la publicitat, i ha demanat eliminar els anuncis a les ràdios públiques perquè les privades “puguin veure garantit el seu futur”.

  Seguir llegint ›
 • 28/jul/2010

  Jornada de la Premsa Comarcal i Local a la Universitat Catalana d'Estiu

  L'Associació Catalana de la Premsa Comarcal ha presentat el seu Llibre Blanc 2010 i el Síndic de l’associació en una Jornada Professional de la Universitat Catalana d’Estiu que se celebra aquests dies a la població nord catalana de Prada.

  Seguir llegint ›
 • 21/jul/2010

  La Premsa Comarcal i Local té 906.000 lectors

  Els mitjans de proximitat ocupen els primers llocs del rànquing a comarques.

  Seguir llegint ›
 • 20/jul/2010

  JA A LA VENDA EL LLIBRE BLANC 2010 DE LA PREMSA COMARCAL!

  TRUCA AL 93 442 14 34

  Seguir llegint ›
 • 20/jul/2010

  El Baròmetre de la Comunicació amplia la mostra en 50.000 habitants dins la demarcació de Barcelona

  Al Vallès Occidental, les publicacions associades a Premsa Comarcal/ ACPC que es veuran afectades per l’ampliació de les entrevistes són Diari de Sant Cugat; Forja (Castellar del Vallès); Nova Badia (Badia del Vallès) i Vacarisses. Al Barcelonès afectarà a Revista de Badalona i a La Vall de Verç.

  Seguir llegint ›
 • 15/jul/2010

  El Síndic de la Premsa Comarcal es pronuncia davant la queixa d’un lector sobre el títol d’una informació d’El Punt

   
  En el dictamen, el Síndic de la Premsa Comarcal i Local reconeix que els comunicadors tenen, en la titulació, un dels principals problemes professionals, ja que no poden emprar frases llargues i no poden utilitzar el subtítol com a crossa.

  Seguir llegint ›
 • 11/jul/2010

  Premsa Comarcal estrena nou web 2.0

  El nou site  ofereix, entre altres, un servei pioner i innovador als joves periodistes, a través d’un concepte de currículum en que conviu el tradicional amb el de periodisme ciutadà.

  Seguir llegint ›

Cercar publicació



Publicitat


Candel 2016



Destacats


giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2021

Avís legal

Contacte