Notícies

 • 22/feb/2011

  Com crear un web d'indústries i entitats culturals

  El proper dilluns, 28 de febrer tindrà lloc un taller pràctic de creació de llocs web utilitzant com a gestor de continguts el programa Wordpress, organitzat per l’Institut Català de les Indústries Culturals (ICIC). 

  L’horari del taller serà de 9:00 a 14:00 h., a la Universitat Pompeu Fabra – Edifici Escola Superior de Comerç Internacional-Born. Aula 4.1. Passeig Pujades, 1de Barcelona. 
   

  Seguir llegint ›
 • 10/feb/2011

  El Mapa dels Mitjans de comunicació d'àmbit català

  El Laboratori de Comunicació Pública de la UAB, junt amb Premsa Comarcal-ACPC, Col·legi de Periodistes de Catalunya, i altres entitats, gestiona aquesta eina digital que permet en un sol clic consultar les dades bàsiques dels més de 2.500 mitjans de comunicació, públics i privats que hi ha a Catalunya.
  Consulta'l i si detectes qualsevol errada en el teu mitjà, et demanem que ens ho facis saber per tal de tenir l'eina permanentment actualitzada. Qualsevol modificació o canvi ens el pots comunicar al següent correu: gr.lcp@uab.cat .

  Seguir llegint ›
 • 4/feb/2011

  Premsa Comarcal impulsa un curs de Postgrau en Periodisme Temàtic i de Proximitats

  Premsa Comarcal, juntament amb l’Agència Catalana de Premsa Gratuïta (ACPG), l’Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC), Conecqtia, Comunicàlia i   la Xarxa Audiovisual Local (XAL), ha impulsat la nova diplomatura de Postgrau que engega la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) titulat Periodisme Temàtic i de Proximitats.

  Seguir llegint ›
 • 3/feb/2011

  La premsa comarcal i local augmenta la seva audiència i se situa per sobre del milió de lectors, 125.000 més que l'any 2009

  La Premsa Comarcal i Local continua guanyant lectors.  L’última onada que ha presentat el Baròmetre de la Comunicació i la Cultura, estudi que resumeix les audiències dels mitjans catalans des del gener fins al desembre de l’any 2010, reflecteix un augment notable de lectors de premsa comarcal i local que es situa per  sobre del milió de lectors, exactament amb 1.011.000 lectors, en relació amb els 875.000 que reflectia la mateixa onada de l’ any 2009.

   

  Seguir llegint ›
 • 27/gen/2011

  La comarca d'Osona tindrà un nou setmanari

   Diari del Mercat és una nova publicació setmanal d’informació general de Vic i d’Osona, que es distribuirà els dissabtes i, per tant, se centrarà en informació útil per als visitants, comerç i activitats del cap de setmana. L'objectiu de l’editor és aconseguir una eina informativa que sigui un referent a l'hora de conèixer i valorar el món del comerç i l’oci en aquest territori.

  Seguir llegint ›
 • 27/gen/2011

  Premsa Comarcal-ACPC i l'Ens de Comunicació Associativa signen un conveni de col·laboració

  Aquest dimecres, 26 de gener, Premsa Comarcal-ACPC i l’Ens de Comunicació Associativa han signat un conveni de col·laboració per facilitar als mitjans de comunicació associats a Premsa Comarcal l’accés als continguts de comunicació generats pel món associatiu cultural per a fer-se’n ressò i traduir-ho en notícia.

  Seguir llegint ›
 • 27/gen/2011

  L'aula de comunicació de Premsa Comarcal acull la cloenda del curs de Postgrau sobre Periodisme de proximitat de la UAB, impulsat per Premsa Comarcal

  El 27 de gener per la tarda va tenir lloc a l’Aula de Comunicació de Premsa Comarcal (Hospital, 110 de BCN) l'acte de cloenda del Postgrau en Periodisme Comarcal, Local i Social de la UAB, amb el suport de Premsa Comarcal-ACPC.

  Seguir llegint ›
 • 24/gen/2011

  El Vallenc convoca els primers premis literaris de relats curts i articles d'opinió

   Ja s'ha obert el termini per presentar les obres a aquest primer certamen literari
  que convoca el setmanari El Vallenc (Valls, Alt Camp). Hi ha dues modalitats, el Premi Josep Aladern, de relats curts, i el Premi Ramon Roca Sans, d'articles d'opinió. Els guanyadors de cadascuna de les modalitats rebran un premi de 500 euros i un trofeu commemoratiu. Els segons classificats, per la seva banda, rebran un trofeu. A més a més, el jurat podrà recomanar que es concedeixin premis especials. D’altra banda, els autors que finalment no hagin estat guardonats també podran tenir la seva recompensa en veure la seva obra publicada, ja que hi ha la possibilitat que els millors relats i articles presentats es recullin en un llibre.

  Seguir llegint ›
 • 24/gen/2011

  Master-class al Gaspar Camps d'Igualada del dissenyador Xavier Grau

   El dilluns passat l´Escola Municipal d´Art d’Igualada Gaspar Camps va iniciar les activitats del segon trimestre i ho va fer amb una conferència–master–class a càrrec de Xavier Grau.

   

  Seguir llegint ›

Cercar publicacióPublicitat


Candel 2016Destacats


giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2019

Avís legal

Contacte