Notícia

Revista Cambrils rep el Premi a la Concòrdia Fede Baillo 2023

El guardó l'atorga el club de rem Vent d'Estrop Vogadors

Foto
Foto de família dels Vogadors, amb la família de Fede Baillo i Lluís Rovira (Foto: Andreu Dalmau)

La publicació associada Revista Cambrils ha estat guardonada amb la sisena edició del Premi a la Concòrdia-Fede Baillo 2023 que atorga el club de rem Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils. El lliurament es va fer el dissabte 11 de maig en un acte presidit per Carles Anguera, president de Vent d’Estrop, i per la vídua de Fede Baillo, Anna Maria Ollet.

Aquest premi anual porta el nom Fede Baillo en honor d'un soci del club, que va ser un clar exemple "de concòrdia, amistat i compromís amb les persones". A l'acte, que es va fer al Marro Cafè, Carles Anguera va destacar el seguiment que Revista Cambrils ha fet de l'activitat que Vent d'Estrop Vogadors ha portat a terme des de la seva existència, ara fa vint anys, així com el "compromís que la publicació mostra amb la vida social, cultural, esportiva i associativa de la vila". Per la seva part, Lluís Rovira, director de Revista Cambrils, va agrair aquest reconeixement i va desitjar que totes dues entitats tinguin un camí ben llarg.

Com els altres anys el guardó lliurat és una obra del pintor cambrilenc Alberto Insa, a més d'un diploma en record del compromís de col·laboració entre les dues entitats.

Font: Revista Cambrils

Cercar publicacióDestacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte