Notícia

L'Esclat de Golmés organitza la presentació del nou llibre de Sor Lucía Caram

Assitència massiva de gent al Teatre Casal del municipi

Foto

El Teatre Casal de Golmés, al municipi del Pla d'Urgell, es va quedar petit el passat divendres per acollir tothom que volia assistir a la presentació del darrer llibre de Sor Lucía Caram, Invitados a reconstruir. L'acte estava organitzat per la publicació associada L'Esclat de Golmés conjuntament amb l'Ajuntament del municipi.

Des de la revista, en una publicació a les seves xarxes socials, destaquen la "generositat, transparència i valors" de Sor Lucía Caram, "una dona compromesa amb les causes dels sofriments i de les desigualtats". El llibre relata en primera persona la seva experiència humanitària a la guerra d'Ucraïna. El volum s'ha editat aquest any i se n'han fet presentacions arreu de l'estat i ha rebut bones crítiques.

L'acte va estar presentat per la vicepresidenta de la capçalera, Rosa Palau; i va comptar amb la implicació de tota la Junta per poder dur a terme l'esdeveniment. 

La revista l'Esclat va renovar la seva junta directiva el passat desembre amb la ferma determinació de continuar no només la seva tasca editorial sinó que actuant com a promotor cultural del municipi. "Tenim la il·lusió de continuar, fomentar i donar suport a la cultura i a la història del nostre poble", van explicar durant la presentació del nou equip.

 

 

Cercar publicacióDestacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte