Notícia

Diari de Girona i Prensa Ibérica celebren la Nit de la Dona

Una nova cita per a fomentar l’empoderament de les dones

Foto
Les tres premiades, d’esquerra a dreta: la periodista Carme Coll; la CEO del Bàsquet Girona, Stefi Batlle; i la dissenyadora Mireia Vidal / Foto: Aniol Resclosa

Posar en valor el talent femení i fomentar l’empoderament de les dones. Aquest va ser el teló de fons de la Nit de la Dona de Girona, una cita organitzada per l'associat Diari de Girona i Prensa Ibérica que la setmana passada va estrenar la seva primera edició davant de més de 250 assistents. L’hotel Carlemany va acollir el debut de la gala, que també va posar en valor els èxits i el lideratge inspirador de dones que han desafiat les expectatives i han obert la porta a les noves generacions per a canviar les regles del joc.

El director de Diari de Girona, Josep Callol, va obrir l’acte, on va destacar el compromís de Diari de Girona i Prensa Ibérica amb jornades que reconeguin i impulsin el talent femení. «La visibilitat de les dones està canviant però encara queda molt camí per recórrer i nosaltres volem ser aquí, aportant tot el que faci falta», va destacar. També va celebrar la bona acollida de l’acte i l’interès que ha generat el nou format: «Hem hagut d’ampliar dues vegades l’aforament».

La jornada va arrencar amb tres ponències a càrrec de tres dones que al llarg de la seva trajectòria professional han sabut inspirar. La primera en pujar al faristol va ser Diana Ballart, CEO i cofundadora de l’empresa gironina The Smart Lollipop, artífex del caramel intel·ligent que diagnostica malalties a través d’una mostra de saliva.La psicòloga i coach especialitzada en emocions i relacions conscients, Joana Frigolé, va protagonitzar la segona ponència; i la gerent i cofundadora de l’empresa gironina Wikiloc, Montserrat Jordi, va repassar en la darrera ponència de la nit la seva trajectòria professional.

Un dels moments més esperats de la nit va arribar amb el lliurament de guardons a tres dones que han deixat empremta des dels respectius àmbits. El Premi Dona Referent, que va reconèixer la trajectòria excepcional d’una gironina, posant en relleu els seus èxits, compromís i influència, va ser per la periodista i directora de l’agència de comunicació Comunica, Carme Coll. El Premi Dona Trajectòria Professional by Toni Pons, que va posar en valor la capacitat de canviar percepcions i d’obrir camins per a les noves generacions, va ser per la CEO del Bàsquet Girona, Stefi Batlle, l’única dona en ostentar aquest càrrec a l’ACB. I el tercer guardó de la nit, el Premi Dona Talent by Grup Pous va ser per la dissenyadora de moda nupcial Mireia Vidal.

L’esdeveniment va comptar amb el patrocini de Toni Pons i Grup Pous, i la col·laboració de Prat Sàbat, Inet, Àltima, l’Associació Gironina d’Empresàries (AGE), Proasis i Clínica Milena.

GALERIA DE FOTOS AQUÍ

Cercar publicacióDestacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte