Notícia

La Diputació de Barcelona recupera els Premis de Comunicació Local

Hi ha 5 categories per a mitjans de tot Catalunya

Foto
Autor: Diputació de Barcelona

La Diputació de Barcelona ha anunciat que recupera els Premis de Comunicació Local iniciats el 1981 amb el Premi Tasis-Torrent de Premsa Local i Comarcal, al qual posteriorment s’hi van afegir el Rosalia Rovira de Ràdios Municipals i el Miramar de Televisions Locals, i convoca enguany la 37a edició. Els premis es van atorgar de manera ininterrompuda des del 1981 fins al 2012. A les 32 edicions convocades des de la Diputació de Barcelona s’hi afegeixen les quatre edicions, des del 2020 al 2023, que va organitzar la Xarxa Audiovisual Local (XAL) i que va lliurar coincidint amb la celebració del Mercat de l’Audiovisual de Catalunya (MAC) a Granollers.     

L’edició del 2024 consta de 6 categories amb una dotació total de 42.000 euros (cada premi està dotat amb 6.000€, menys el Premi d’Honor que no té dotació econòmica): Premi Tasis-Torrent de Premsa Local i Comarcal; Premi Miramar de Televisions Locals; Premi Rosalia Rovira de Ràdios Locals; Premi al millor contingut en les modalitats de vídeo, àudio i multimèdia; Premi a la millor iniciativa comunicativa d’un ens local de la província de Barcelona, i Premi d’Honor de Comunicació de la Diputació de Barcelona.

Als diferents guardons s’hi podran presentar tant els mitjans com els professionals de la comunicació local i comarcal de tot Catalunya, tret del guardó corresponent a la millor iniciativa comunicativa d’un ens local, que es limita a l’àmbit de la província de Barcelona. Elperíode de presentació de candidatures als Premis serà des del 3 de juny i fins a l’1 de juliol a les 14h, i els treballs i continguts que es presentin hauran d'haver estat publicats, emesos o realitzats entre l'1 de juny de 2023 fins al 31 de maig de 2024.

El jurat dels premis està format per 9 membres: 7 professionals amb expertesa en l’àmbit de la comunicació local; la cap del Gabinet de Premsa i Comunicació de la Diputació de Barcelona, Anna Maria Sendra, que és qui el presideix; i el cap del Servei de Premsa, Publicitat i Xarxes Socials de la Diputació de Barcelona, Jordi Navarro, que actua com a secretari. L’acte de lliurament dels premis està previst pel dimecres 13 de novembre i tindrà lloc al Paranimf de l’Escola Industrial de Barcelona.

Més informació i bases dels premis
 

Cercar publicacióDestacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte