Notícia

La Comarca d'Olot crea una portada desplegable per primera vegada

Dedicada al triomf de l'equip de futbol en la lliga de 3a divisió

Foto

La portada del darrer número del setmanari associat La Comarca d'Olot és, per primera vegada, un desplegable de tres pàgines a tot color, dedicat al triomf de l'equip de futbol local, la Unió Esportiva Olot, que va conquerir el seu sisè títol en la  Tercera Divisió el darrer cap de setmana, cosa que li dona accés a pujar de categoria i, tornar així, a Segona Federació.

La secció d'esports és, tradicionalment, una de les que genera més implicació amb els lectors de la premsa de comarques. El seguiment dels equips esportius locals només es pot fer a través de la premsa local, cosa que fa que setmana rere setmana, sobretot els setmanaris, recullin cròniques i fotografies de les diferents disciplines i categories que practiquen els esportistes de la contrada.

Aquesta setmana a La Comarca d'Olot, a l'interior de les seves pàgines, ha dedicat un especial de sis pàgines més l'editorial a parlar del tema. Una crònica del darrer partit i les celebracions, així com una entrevista amb l'entrenador del club, Pedro Dolera, permeten fer una àmplia radiografia de totes les implicacions aquest important triomf.

Un tweet a la xarxa social X permet veure aquesta treballada portada 

 

 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte