Notícia

Papers de vi rebrà el premi Verema 2024 de l'Ajuntament d'Alella

S'atorga en el marc de la 50a edició de la Festa de la Verema

Foto
Instantània el moment que es va presentar el nou cartell amb el desplegament d'una lona a l'Empedrat del Marxant. | Foto: Òscar Pallarès

La publicació associada Papers de vi rebrà el premi Verema 2024 que s'atorga en el marc de la Festa de la Verema d'Alella, la qual es duu a terme en aquest municipi del Maresme, que organitza el consistori de la població, i que aquest any serà d'especial importància perquè celebra el seu cinquantè aniversari. L'anunci es va fer durant la presentació dels actes de la festa, que es va dur a terme a l'Espai d'Arts Escèniques Casal d'Alella, i tal com es va dir, el guardó el rebran "per la contribució que la revista ha fet a la Festa de la Verema des del primer número d'aquesta, que va veure la llum el 2008". A Papers de vi, expliquen que van rebre l'anunci "amb gran alegria".

Previ a la presentació d'actes i de l'anunci del guardó s'havia desplegat al bell mig del carrer el cartell 2024 de la festa, que ha estat creat pel reconegut dissenyador gràfic alellenc Enric Satué i que mostra un gra de raïm retratat pel fotògraf també alellenc Jordi Farrús. L'acte també va permetre saber que Pitu Roca serà un dels protagonistes d'aquesta edició del cinquantenari amb un tast especial.

Font: Paper de Vi

 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte