Notícia

Els 3 associats de Prensa Ibérica incorporen la tecnologia publicitària d'Utiq

Aporta un màrqueting digital més respectuós amb la privacitat dels usuaris

Foto

Premsa Ibérica, un dels grups més importants de premsa regional a Espanya i que edita tres mitjans associats de l'ACPC (Regió 7, Setmanari de l'Alt Empordà i Diari de Girona), s'uneix a la plataforma tecnològica Utiq per "liderar el canvi cap a un màrqueting digital més ètic i respectuós amb la privadesa de l'usuari" a la vegada que  fomentar "la sostenibilitat econòmica de la indústria publicitària".

Utiq és una empresa de tecnologia publicitària europea impulsada per les quatre companyies de telecomunicacions Deutsche Telekom, Orange, Telefónica i Vodafone que ofereix un autèntic servei de consentiment a l'ecosistema del màrqueting digital, la qual va aterrar a Espanya el juny de l'any passat. 

Mónica Rodríguez, Managing Director d'Utiq a Espanya, destaca: “Gràcies a aquesta unió podem seguir apostant per un entorn digital més responsable centrat en la privadesa dels usuaris on els mitjans pioners i amb visió a llarg termini com a Premsa Ibèrica, tenen un paper crucial en aquesta missió“.

Premsa Ibérica va realitzar en una implementació d'Utiq en fases que li va permetre testar els primers resultats quant a taxes d'acceptació del consentiment d'Utiq de manera progressiva. Les taxes de consentiment observades estan a la línia de la resta de la indústria.

Per la seva banda, Matthias Mondini, Digital Monetization Director de Premsa Ibèrica assenyala que: “La col·laboració de Premsa Ibèrica amb Utiq marca una fita en el nostre compromís continu amb la privadesa i la seguretat de les dades, alineant-se amb el nostre objectiu d'oferir publicitat rellevant i responsable sense comprometre la privadesa de l'usuari. Estem convençuts que aquesta aliança ens posicionarà a l'avantguarda del màrqueting digital, promovent un canvi positiu a la indústria i establint nous estàndards de transparència i respecte per l'usuari”.

Font: PR Noticias

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte