Notícia

Una quinzena de capçaleres associades homenatjades pel seu aniversari

Durant el dinar de germanor celebrat a Juneda durant la convenció

Foto
Conxita Rabadà Vives, de la revista Caliu, rebent la menció de mans de Jordi del Río, director General de Mitjans de Comunicació, i Antoni Villas Miranda, alcalde de Juneda

Un dels actes més entranyables de cada convenció que celebra l'ACPC és sense dubte el dinar de germanor i els posteriors reconeixements que es lliuren a les publicacions associades que aquell any estan d'aniversari en xifres rodones, vint-i-cinc anys, trenta anys, trenta-cinc, etc.

És un acte on les autoritats municipals que ens acullen lliuren uns diplomes i que serveix per retre honors a capçaleres que fa dècades que estan al peu del canó explicant què passa als seus territoris. Un acte que potser queda allunyat dels titulars de cada convenció, però que sense dubte és el que desperta els aplaudiments més forts, perquè tothom present sap l'esforç que significa mantenir les publicacions vives any rere any.

Aquest any, les mencions es van lliurar dissabte passat al Parc Alegria de Juneda, en un dinar a l'aire lliure que aplegava més cent trenta persones vingudes de tota Catalunya. Les autoritats que van fer entrega de les mencions va ser, Jordi del Río, director General de Mitjans de Comunicació, i Antoni Villas Miranda, alcalde de Juneda i president del Consell Comarcal de les Garrigues.
 

Les capçaleres que l'ACPC vam voler homenatjar van ser: amb 95 anys d’antiguitat, Cultura; amb 80, Setmanari Montbui; amb 70, Revista Cambrils; amb 60, Sió; amb 55, L'Om; amb 45, FonollRegió 7La Vall de Verç i La Comarca d’Olot; amb 35, Caliu; i amb 25, Comarques de Ponent i Lo Collet.

Descarregueu-vos l'àlbum de fotos en aquest enllaç.

 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte