Notícia

Noves incorporacions a la junta de l'ACPC reforcen el seu accent femení

Laia Pedrós de Nova Tàrrega i Anna Bertran de Sió, les novetats

Foto
La junta de l'ACPC fotografiada dissabte passat a Juneda amb les dues noves incorporacions

Dissabte passat es va celebrar a Juneda la 42a Assemblea d'Associats de l'ACPC. Una sessió de control que va destacar per l'alta participació d'associats i que va servir per explicar les activitats dutes a terme als darrers dotze mesos i aprovar els comptes de l'any entrant. La principal novetat, però, va ser donar la benvinguda a dues noves incorporacions a la junta de l’entitat que són Anna Bertran, editora de la revista mensual Sió d’Agramunt, i Laia Pedrós, directora del setmanari Nova Tàrrega. Les noves membres ho fan en substitució d’Eva López d’El 3 de Vuit.

Amb aquestes dues noves incorporacions la nova junta compta amb sis homes i set dones, tenint per primera vegada més dones que homes. Un fet que el president de l'ACPC, Francesc Fàbregas, va voler ressaltar com a mostra "de la clara intenció de l'entitat per normalitzar la presència de dones en els alts càrrecs no només dels mitjans sinó que de l'entitat també".

La nova junta de govern està forma per: Francesc Fàbregas, president (El Vallenc); Joan Carles Codolà, secretari (Llumiguia); Òscar Cabana, tresorer (La Comarca d’Olot); els vicepresidents Ferran Perdrix (Segre), Joaquim Rambla (L’Ebre), Francesc Florensa (SomGarrigues) i Anna Berent (Fonoll); i com a vocals, Núria Piera (La Portada), Anna Albareda (La Segarra), Laia Pedrós (Nova Tàrrega); Júlia Ventura (Sant Cugat Magazine); Estel Huguet (El Breny) i Anna Bertran (Sió).

La passada Assemblea també va servir per escollir la seu de la propera convenció que serà a Sallent, al Bages, organitzada per L’Esparver.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte