Notícia

Presenten el llibre 'L'Àlbum. Recull fotogràfic dels 45 anys d'El 9 Nou'

Forma part dels actes de celebració del 45è aniversari

Foto
Agustí Danés, director editorial d'El 9 Nou, i els fotògrafs Jordi Puig i Albert Llimós

L'associat El 9 Nou va presentar ahir a la sala Verdaguer i Callís de Vic (seu del diari) el llibre L'Àlbum. Recull fotogràfic dels 45 anys d'El 9 Nou. Un volum editat amb motiu de la celebració del 45è aniversari que enguany celebra la capçalera osonenca i que conté més de quatre-centes imatges fetes per una trentena de fotògrafs, preses des del naixement del diari, el 1978, fins al 2023. 

A la presentació van participar Agustí Danés, director editorial d'El 9 Nou, i els fotògrafs Jordi Puig i Albert Llimós. Tal com es va dir durant la presentació ,"aquest llibre és part de la nostra història, una història local i global alhora, de la qual n’han estat testimonis els lectors del diari gràcies a les càmeres dels seus fotògrafs". 

El llibre es pot adquirir a través del club del subscriptor d'El 9 Nou.

Imatges també cada setmana al diari

A més, i des de la setmana passada, el diari publica cada divendres una selecció d’imatges antigues d’aquestes quatre dècades a les pàgines centrals i es pot col·leccionar.  L’Àlbum d’El 9 Nou 1978-2023 és una de les múltiples accions que des de finals de març i fins a l’any que ve es faran per celebrar l’aniversari. La selecció va a càrrec d’Albert Llimós i barreja imatges de diferents anys i temàtiques variades.

El partit de bàsquet que el Globetrotters van jugar l’any 1990 al pavelló del Club Patí Vic, com l’U-zona Reggae convertia Torelló en la capital dels rastes durant uns dies, l’esclafit que va afectar Osona sud l’estiu 2003 o la senyera més gran del món impulsa des d’Osona. Són algunes de les imatges que s’han pogut veure fins ara.

El llibre

El suplement del diari

 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte