Notícia

Dissabte celebrem la convenció i assemblea de l'ACPC a Juneda

Rafel Nadal, Núria de José i Òmnium Cultural, protagonistes

Foto

Aquest dissabte 20 d'abril celebrem a Juneda, les Garrigues, la 42a Assemblea General d'Associats i la 16a Convenció de la Premsa Comarcal i Local. Una jornada molt important en el calendari d'actes de l'Associació Catalana de la Premsa Comarcal, ja que serveix de punt de trobada anual entre els editors de Premsa Comarcal, que vinguts de tot Catalunya, aquell dia es reuneixen per bescanviar punts de vista i establir sinergies de col·laboració.

La jornada es desenvoluparà entre el Centre de les Arts i la Memòria de Ponent (CAMP) i el Parc Alegria i, del gruix d'actes, en destaquen les dues ponències dels periodistes Rafel Nadal i Núria de José en què faran una acurada anàlisi de l'estat de la professió; i el lliurament del premi anual Reconeixement pel suport a la Premsa Comarcal, que enguany rebrà Òmnium Cultural per la seva "aferrissada defensa no només de la llengua i la cultura sinó també dels drets democràtics".

També dissabte coneixerem els serveis lingüístics que l'empresa Growords ofereix a Premsa Comarcal des de fa uns mesos, i lliurarem reconeixements a totes les publicacions associades que enguany celebren anys.

L'acte és organitzat per l'Associació Catalana de la Premsa Comarcal i la revista Fonoll, compta amb el suport de l'Ajuntament de Juneda i el Departament de la Presidència de la Generalitat; el patrocini d'AVP i de Go Viatges i Esdeveniments, i la col·laboració del Centre de les Arts i la Memòria de Ponent.

Consulteu el programa sencer aquí (pdf)

Programa per a acompanyants aquí (pdf)

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte