Notícia

Fonoll celebra una nova Trobada al Camp per parlar d'IA

Amb la professora de filosofia Montserrat Crespin

Foto
Foto: Fonoll

La revista associada Fonoll va celebrar aquest cap de setmana una nova "trobada al CAMP" amb la professora de filosofia de la UB Montserrat Crespin, qui va oferir la xerrada i posterior debat Cap a on va la intel·ligència artificial?  A l'acte, que va estar presentat per l'investigador Raimon Graells, van assistir una trentena de persones. 

Les Trobades al CAMP són un cicle de  debats que s'està duent a terme aquest 2024 i en què es parla de ciència, art o periodisme amb destacats professionals de cada sector, i que coordina el filòsof Joan Martí Jovell. Les xerrades es duen a terme al Centre de les Arts i la Memòria de Ponent (Camp), que és el centre cultural i expositiu de l'Ajuntament de Juneda, a la comarca de Les Garrigues, i on la capçalera comarcal juga un important paper com a dinamitzadora cultural.

Enguany ja han celebrat tres debats, els altres dos amb el promotor cultural Antoni Gelonch i amb l'escriptor Vicens Villatoro. Queda pendent encara una darrera xerrada per cloure cicle, que serà el divendres 17 de maig amb l'artista i divulgadora LGTBI+ Victoria Monique, "la Barbie Calva", i Parlem d'identitats.



 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte