Notícia

La Mira anuncia els finalistes de la tercera edició dels Premis Sonor

La gala d’entrega de premis tindrà lloc el 29 d’abril al Camp Nou

Foto

La publicació associada La Mira, organitzadora dels Premis Sonor, ha fet públic  els finalistes de la tercera edició del certamen del pòdcast en català. D’entre les més de 200 candidatures, el jurat del guardó ha escollit tres finalistes per categoria. Els projectes guanyadors s’anunciaran durant la gala d’entrega de premis que se celebrarà el pròxim dilluns 29 d’abril a les 20 h a l’Auditori 1899 de l’Spotify Camp Nou.

Enguany, els Premis Sonor han superat per primer cop els 200 pòdcasts que s’han presentat a les diferents categories. Concretament, hi ha hagut 175 candidatures de pòdcasts diferents i fins a 217 candidatures totals, ja que un projecte es podia presentar a més d’una categoria. En aquest sentit, l’organització  destaca la consolidació del guardó dins del panorama del pòdcast en llengua catalana, com demostren les xifres, i es compromet a continuar visibilitzant el talent dels Països Catalans en la creació de contingut en l’àmbit sonor.

Cal destacar, a més, l’àmplia participació en el guardó més popular dels Sonor, el Premi del Públic, que enguany ha recollit més de 2.000 vots. El guanyador d’aquest premi també es coneixerà el dia de la gala, així com els noms dels membres que han format part del jurat.

Consulteu tots els finalistes al següent enllaç de La Mira

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte