Notícia

Convocat el Premi Montserrat Roig de periodisme social

La dotació econòmica dels guardons és de 45.000 euros

Foto

L’Ajuntament de Barcelona ha obert la convocatòria de la setena edició dels Premis Montserrat Roig al periodisme i la comunicació social. La nova edició dels Premis Montserrat Roig manté les quatre categories de les edicions anteriors: periodisme social, comunicació social, promoció de la investigació periodística i el premi especial del jurat, i la mateixa dotació econòmica de l’edició anterior: 45.000 euros.

Requisits 

Els projectes que es presentin a les categories de periodisme social o comunicació social s’han d’haver publicat, emès o difós entre l’1 de gener de 2023 i el 31 de desembre de 2023.

Pel que fa als projectes d’investigació periodística, disposen d’un termini màxim d’un any a partir de la data d’atorgament del premi. En aquesta categoria es proposa que els treballs d’investigació es desenvolupin preferentment en l’àmbit de la cobertura de necessitats bàsiques, l’atenció a la petita infància, la participació ciutadana, les cures a les persones o els efectes de la bretxa digital. Més informació

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte