Notícia

El programa sencer de la convenció de Juneda del 20 d’abril

Xerrades de Rafel Nadal i Núria de José, i reconeixement a Òmnium Cultural

Foto

Ja tenim el programa sencer de la 16a Convenció de la Premsa Comarcali Local que l’ACPC celebrarà el dissabte 20 d’abril a Juneda, Les Garrigues. La jornada es farà al Centre de les Arts i la Memòria de Ponent (CAMP) i en destaquen dues ponències en què els periodistes Rafel Nadal i Núria de José faran una acurada anàlisi de l’estat de la professió; i el lliurament del premi anual Reconeixement pel suport a la Premsa Comarcal, que enguany recaurà en l’entitat Òmnium Cultural per la seva “aferrissada defensa no només de la llengua i la cultura sinó també dels drets democràtics”.  

La jornada començarà a les 10.45 hores amb lacelebració de la 42a Assemblea General d’Associats, que es perllongarà fins a les 12 hores.

A les 12.30 hores, serà el torn de celebrar la Convenció de la Premsa Comarcal, que s’inaugurarà amb un parlament el president de l’ACPC, Francesc Fàbregas.  Tot seguit, l’escriptor i periodista Rafel Nadal i Farreras, oferirà la xerradaLa Premsa Local i Comarcal del territori al marc internacional. A les 13.15 hores prendrà el relleu Roger Berengué, soci fundador de l’empresa Growords, que presentarà els serveis lingüístics que aquesta plataforma ofereix a Premsa Comarcal des de fa uns mesos. I a les 13.25h, la vicedegana del Col·legi de Periodistes, Núria de José Gomar, tancarà la convenció amb la ponència Radiografia de la professió.

A les 14 hores està previst el dinar de cloenda al Parc de l’Alegria i, en acabar, es farà l’entrega del premi Reconeixement pel suport a la Premsa Comarcal a Òmnium Cultural.

La jornada inclourà també una activitat de caràcter cultural destinada als acompanyants dels participants. Al següent enllaç podeu descarregar el programa en PDF amb totes les dades.

L’acte està organitzat per l'Associació Catalana de la Premsa Comarcal i la revista Fonoll, compta amb el suport de l'Ajuntament de Juneda i el Departament de la Presidència de la Generalitat; el patrocini d’AVP i de Go Viatges i Esdeveniments, i la col·laboració del Centre de les Arts i la Memòria de Ponent.

PROGRAMA ASSEMBLEA I CONVENCIÓ (PDF)

Programa acompanyants (pdf)

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte