Notícia

El Breny celebra una nova Vetllada Cultural amb motiu dels 50 anys

Amb el director de teatre i ballarí Joan M. Bernadas

Foto
Joan M. Bernadas i Estel Huguet durant la xerrada

La publicació associada El Breny va organitzar la setmana passada una nova xerrada del cicle Vetllades Culturals que estan duent a terme aquest 2024 amb motiu del 50è aniversari d'aquesta capçalera de Sant Vicenç de Castellet, al Bages.

El protagonista convidat  va ser el professor de teatre, ballarí i actor Joan M. Bernadas, que va debatre amb la directora de la revista Estel Huguet, a la biblioteca Salvador Vives Casajuana.  La seva presència va suscitar molt interès entre el públic assistent, format per socis, anunciants, lectors i públic en general. El debat es va cloure cedint la paraula a l'audiència la qual va formular preguntes molt interessants a l'artista.

Aquesta era la tercera conversa del cicle Vetllades Culturals, anteriorment, havien participat la periodista televisiva Empar Moliner, i la directiva de TVE (i ex membre d'El Breny), Maribel Sánchez-Maroto. Totes les xerrades tenen entrada gratuïta, però des de la publicació ofereixen una reserva d'espai per als subscriptors i anunciants de la revista.

El novembre del 1974 es va publicar el primer número d'El Breny. Aquest any en fa 50 i els editors tenen previst fer una Vetllada Cultural cada mes amb personatges relacionats amb la cultura i el periodisme. Durant l'any hi haurà diferents activitats, a banda de les vetllades.

 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte