Notícia

Els murs de pagament avancen en la premsa regional

En el conjunt de mitjans digitals creixen de forma tímida

Foto

Els murs de pagament a l'Estat espanyol continuen avançant, però ho fan a pas lent. Malgrat que les editores presumeixen de forma unànime dels progressos en aquesta matèria, la realitat és que els murs de pagament continuen sent poc atractius per als usuaris que continuen resistint-se al format prèmium i apostant per continguts en obert majoritàriament.

Amb el primer trimestre de l’any pràcticament acabat, les grans editores han fet públiques les seves dades a tancament de 2023. El mur de pagament més ben considerat continua sent el del diari El País. El digital continua convencent a un major numero d’usuaris, assolint la xifra de 315.000.

Pel que fa a la premsa regional i especialitzada, els diaris del grup Vocento continuen avançant a pas lent en aquest sentit. En el cas d’ABC ha estat escàs el seu creixement respecte a l’últim trimestre de 2023, quan comptabilitzava 49.000 usuaris, que han ascendit a 50.000 l’últim mes de l’any. El múscul digital de la companyia el forma el conjunt de digitals regionals que ha aconseguit el suport de 88.000 usuaris, fent que tots els diaris de Vocento sumin 138.000 usuaris. Més informació en aquest article de PRNoticias

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte