Notícia

Torna el programa ‘Ebrencs pel món’ del Canal Terres de l'Ebre

La primera temporada va tenir 10.000 visualitzacions a YouTube

Foto

Després de Setmana Santa, arribarà la segona temporada d’Ebrencs pel món. El programa de televisió produït per Canal Terres de l'Ebre (Canal TE), que pertany al mateix grup que Setmanari l'Ebre,  i dirigit pel periodista Dani Gutiérrez. En la primera temporada va arribar a la xifra de les 10.000 visualitzacions al seu canal de YouTube, després de l’emissió dels 5 primers programes, un fet que demostra l’èxit de la proposta entre la gent de les Terres de l’Ebre.

El programa, que es va estrenar el passat 23 de desembre, ja ha recorregut més de 7 països com Japó, Estats Units,  Anglaterra, Singapur o Aràbia Saudí, i on s'ha pogut conèixer a 84 ebrencs que treballen i viuen en aquests països. Ara que preparen la segona temporada, ens portaran a conèixer ebrencs que viuen a Washington, Baltimore, Annapolis, Dubai, Noruega o Toronto, entre altres.

Al primer capítol coneixerem un ampostí que fa tres dècades que ensenya amb Premis Nobel a la Universitat de Georgetown, la filla d’una tortosina que ha actuat per l’exèrcit nord-americà a Bagdad el dia que van matar Osama Bin Laden, una veïna d'Ulldecona que estudia l’addicció a l’alcohol a la universitat del món que més destina en investigació i, coneixerem la relació entre la filla d’un exalcalde tortosí i els submarins nuclears.

‘Ebrencs pel món’ es pot veure en estrena cada dissabte per Canal TE a les 22 h, a la web i a l’app La Xarxa+ per Smarts TV i mòbils, i recuperar-se més endavant a la web del programa, al seu canal de YouTube i en reemissió als següents horaris: Diumenge a les 1.30 hores, 9.30 h. 13.30 h, 21 h. Dilluns 3.30 h. Dimarts 12.30 h. Dimecres 22 h i 00 h. Dijous 2.30 h, 5 h, 10.30 h, 12.30 h i 15.30 h.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte