Notícia

Regió 7, El 9 Nou i La Veu de l'Anoia reben els Premis Batec

La cerimònia es va celebrar divendres a Igualada

Foto
Agustí Danés, el director editorial d'El 9 Nou; Marc Marcè, director de Regió7; la representant de Renfe, i Pia Prat, directora general de La Veu de l'Anoia. Foto: Col·legi de Periodistes.

Divendres es van lliurar a l’Adoberia Bella d’Igualada els Premis Batec que atorga el Col·legi de Periodistes de Catalunya. Tres mitjans associats a l'ACPC, Regió7, El 9 Nou La Veu de l’Anoia van ser distingits en la categoria d'Iniciativa periodística local pels 45 i 40 anys de trajectòria que, respectivament, enguany celebrenTal com es va dir duran la cerimònia de lliurament, es va voler reconèixer "la seva aposta pel periodisme de proximitat en un món cada vegada més globalitzat, té un valor molt preuat i genera cohesió social. La societat necessita disposar d'informació contrastada sobre allò que passa en el seu entorn més proper i això és el que aporta, dia a dia, la premsa local".

Van recollir els premis Marc Marcè, director de Regió7Agustí Danés, el director editorial d'El 9 Nou; i Pia Prat, directora general de La Veu de l'Anoia.

Amb motiu d'aquest reconeixement, durant l'acte d'entrega dels premis es va celebrar una taula rodona sobre el present i futur dels mitjans de proximitat que va estar moderada per la vicedegana del Col·legi de Periodistes i columnista de l'ACPC, Núria de José. En aquesta taula hi van intervenir els ja citats Marc Marcè i Agustí Danés; a més del director de redacció de La Veu de l'Anoia, Jordi Puiggròs.

Altres premiats de la nit van ser Núria Orriols i Kílian Sebrià, amb els Premis Periodista de l'Any i de Trajectòria, respectivament; a més de Fina Casals, portaveu de la Plataforma 'No+ Morts a la C-55' amb el Premi Plata, i Adif i Renfe amb el Premi Plàtan. El periodista de TV3 Abraham Orriols va ser el mestre de cerimònies.

Fotos: Col·legi de Periodistes

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte