Notícia

Convoquen el 7è Premi de periodisme feminista María Luz Morales

3.000 euros en premis i el termini de presentació finalitza el 10 de juny

Foto

La Ciba, Espai de recursos per a dones, innovació i economia feminista, de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, i l’Observatori Cultural de Gènere, amb el suport del Diari Ara i la col·laboració de l'ADPC, convoquen el VII Premi de periodisme feminista María Luz Morales en honor a la prestigiosa escriptora i periodista cultural que va ser la primera dona directora d’un diari d’abast nacional a l’Estat Espanyol. El premi té per objectiu incentivar treballs periodístics que tractin sobre l’apoderament de les dones i els feminismes en qualsevol dels seus vessants.

S'atorgaran un primer premi i un accèssit, a treballs de caràcter periodístic breu en suport paper, digital o en qualsevol llenguatge audiovisual (vídeos, webdocs, podcasts...). Poden optar al Premi treballs periodístics breus apareguts durant el 2023 en qualsevol mitjà de premsa nacional que versin sobre l’apoderament de les dones i els feminismes. Poden estar escrits o parlats en qualsevol de les llengües de l’Estat. 

Cada participant pot enviar tots els treballs que vulgui. El Premi té especial interès a premiar treballs originals, que facin propostes en clau positiva i amb visió de futur. La quantia del premi per aquesta convocatòria serà de 2.000 € per al Premi i de 1.000 € per a l’Accèssit. 

En aquesta edició el jurat estarà format per: Maribel Cárdenas (directora de polítiques d’igualtat de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet), Esther Vera (directora de l’ARA), Mª Àngels Cabré (Observatori Cultural de Gènere), Marta Corcoy (presidenta de l’ADPC, Associació de Dones Periodistes de Catalunya), Rosa Cerarols (Universitat Pompeu Fabra), Gemma Lienas i Lluís Reales.

Els treballs han d’enviar-se per correu electrònic a observatoricultural@gmail.com, especificant el nom complet de l’autor/a, DNI, adreça postal i un telèfon de contacte. El termini de presentació dels treballs serà el 10 de juny de 2024 a les 15h. El lliurament del  Premi  tindrà lloc la tarda del 3 de juliol de 2024 a La Ciba (Santa Coloma de Gramenet) i els/les premiats/ premiades hi hauran d’estar presents.

Teniu totes les dades en aquest enllaç.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte