Notícia

Adolescents.cat participa al Saló de l’Ensenyament 2024

El seu espai és un dels grans dinamitzadors de la fira

Foto
Una imatge de l'Espai Adolescents.cat.

Del 13 al 17 de març se celebra el Saló de l'Ensenyament a la Fira de Barcelona, amb més de 220 expositors i 170 activitats d’orientació i assessorament per ajudar als joves de Catalunya a decidir què volen estudiar en el futur. Des de la publicació associada Adolescents.cat i la seva marca Crisàlide fa ja 6 anys que dinamitzen aquesta fira amb l'Espai Adolescents.cat. Un estand que acull durant els cinc dies que dura la fira desenes d'activitats com concerts, tallers, expositors informatius, sortejos, workshops, orientació professional i, fins i tot, el programa LOFT d’iCat en directe.

Entre els participants destaquen influencers com Àlex Tous, Nadine Romero o Maria Vallespí. I grups com Buhos, Ginestà, Mama Dousha, Pelat i Pelut i Sexenni.

A més, Adolescents.cat i el Departament d'Igualtat i Feminismes han muntat una escenografia típica de plató de concursos amb elQuiz La Meva Regla Les Meves Regles.I gràcies a l'Agència de Residus de Catalunya els visitants poden tornar a gaudir també de la Pop Up Re-Store amb meet&greets.

L'organització de les activitats de l'Espai Adolescents.cat ha sigut possible gràcies als col·laboradors: Igualtat i Feminismes, Agència de Residus de Catalunya, LCI Barcelona, Francina, Bravo19, Canet Rock, Thuya Escuela, Share Festival, Fujifilm, Tattoox, Teamlabs, SAE Institut i Roncato. I amb el suport com sempre del Saló de l’Ensenyament i el gran equip de RC.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte