Notícia

Convocats els ajuts a Produccions Editorials gironines

De la Diputació de Girona per a edició de llibres

Foto

Moltes de les empreses editores de Premsa Comarcal també editen llibres de forma regular, per això cal saber que s'han convocat les Subvencions per al Foment de Produccions Editorials de l'any 2024 de la Diputació de Girona.

L'objecte dels ajuts és subvencionar les produccions editorials d'interès cultural editades per editors i organitzacions no lucratives de l'àmbit de les comarques gironines que contribueixin a enriquir el patrimoni bibliogràfic de les comarques gironines.

Poden concórrer a aquesta convocatòria empreses editorials, incloses les persones físiques que efectuen una activitat professional com a editors i actuen en règim d'autònoms, i les organitzacions no lucratives de l'àmbit de les comarques gironines.

Són objecte d’aquestes subvencions els llibres publicats per empreses editorials i entitats de les comarques gironines i també els llibres publicats per entitats i editorials de fora de les comarques gironines si el tema o l’autor/a de la publicació objecte de subvenció són d’aquest àmbit territorial.

Termini de presentació: 20 dies hàbils a partir de l'endemà de la publicació de l'extracte de la convocatòria al BOP de Girona.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte