Notícia

Convoquen el XXI Premi Periodístic de Seguretat Vial

Hi ha 30.000 euros en premis repatrtits en 3 categories

Foto

Fundación Línea Directa convoca la XXI Edició de el Premi Periodístic de Seguretat Vial, per a periodistes i entitats involucrades en la seguretat viària. Es valorarà la qualitat dels treballs elaborats i publicats pels professionals de la informació en matèria de Seguretat Viària, en 3 categories periodístiques: Premsa Escrita i Mitjans En línia, Ràdio i Televisió.

Podran participar en la convocatòria periodistes i professionals de la informació, qualsevol que sigui la seva nacionalitat, que presentin treballs relacionats amb la Seguretat Viària publicats o difosos en qualsevol dels mitjans de comunicació d'àmbit nacional. Hauran d'estar publicats o difosos entre l'1 de març de 2023 i l'1 de març de 2024, tots dos inclusivament, en algun dels diaris, revistes, publicacions digitals, cadenes de televisió o emissores de ràdio l'àmbit de difusió de la qual sigui local, regional o nacional.

Cada categoria està dotada amb 10.000 euros cadascuna. S'atorgaran, a més, el Premi Honorífic de Periodisme per la Seguretat Viària, sense quantia econòmica, i el Premi Solidari, dirigit a entitats, fundacions o associacions de Seguretat Viària, dotat amb 10.000 euros. En cas que el treball sigui en català s'ha de lliurar una traducció a l'castellà. El termini de presentació de candidatures estarà obert fins al 4 d'abril de 2024.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte