Notícia

Regió7, El 9 Nou i La Veu de l’Anoia reconeguts amb els Premis Batec

La cerimònia se celebrarà el divendres 22 de març a Igualada

Foto

La demarcació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes de Catalunya celebrarà el divendres 22 de març a Igualada la cerimònia d'entrega dels Premis Batec. Com és habitual s'ha fet saber per anticipat el nom dels guanyadors, i tres mitjans associats a l'ACPC, Regió7, El 9 Noui La Veu de l’Anoia seran distingits en la categoria d'Iniciativa periodística local.

Aquest guardó,  que es convoca per segon cop, premiarà les capçaleres de Premsa Comarcal pels 45 i 40 anys de trajectòria que enguany celebren. Amb aquest guardó es vol reconèixer "l’aposta pel periodisme de proximitat que, en un món cada vegada més globalitzat, té un valor molt preuat i genera cohesió social. La societat necessita disposar d'informació contrastada sobre allò que passa en el seu entorn més proper i això és el que aporta, dia a dia, la premsa local".

Amb motiu d'aquest reconeixement, durant l'acte d'entrega dels premis se celebrarà una taula rodona sobre el present i futur dels mitjans de proximitat que estarà moderada per la vicedegana del Col·legi de Periodistes, Núria de José. En aquesta taula hi intervindran el director de Regió7Marc Marcè; el director editorial d'El 9NouAgustí Danés; i el director de redacció de La Veu de l'AnoiaJordi Puiggròs.

Altres premiats de la nit seran Núria Orriols i Kílian Sebrià, amb els Premis Periodista de l'Any i Trajectòria, respectivament. Quedaran per desvelar els noms dels Premis Plata i Plàtan, escollits pels periodistes de la Catalunya Central, que s'entreguen a la persona o entitat que més ha facilitat o perjudicat la tasca informativa. La gala es durà a terme a l’Adoberia Bella d’Igualada, a les 19 h. El periodista de TV3 Abraham Orriols serà el mestre de cerimònies.

Font: Col·legi de Periodistes.

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte