Notícia

El vídeo de la cerimònia del premi Dones Inspiradores d'El 9 Nou

Celebrada el passat 1 de març a Granollers

Foto
Les tres premiades amb la presidenta del grup El 9 Nou, Beth Codina; i el delegat del govern de la Generalitat, Joan Borràs. Foto: Griselda Escrigas, El 9 Nou

L'associat El 9 Nou va lliurar divendres passat la segona edició del Premi Dones Inspiradores a tres dones que han destacat de la comarca i que són un referent en diferents àmbits. Els guardons van recaure en l’escriptora, pedagoga i exalcaldessa de la Garriga, Núria Albó; la fundadora de l’associació Capaç i Vàlida, Jana Arimany, de Canovelles, i la divulgadora tecnològica Àurea Rodríguez. Cal dir que, a més, la gala del premi d'enguany coincideix amb el 35è aniversari d’El 9 Nou del Vallès Oriental. 

La gala es va celebrar al Teatre Auditori de Granollers, i i va comptar amb la presència del president del Consell Comarcal i alcalde de Canovelles, Emilio Cordero; l’alcaldessa de Granollers, Alba Barnusell, i el delegat del govern de la Generalitat, Joan Borràs. Dels parlaments, destaca el de la presidenta del grup El 9 Nou, Beth Codina, qui va dir que "trobava a faltar posar el focus en el que podem fer nosaltres (les dones) sense ajudes ni concesions de tercers, ja que jo, personalment no m'identifico en el paper de víctima. Necessitem creure'ns que no som inferiors en res, que podem fer molt més, que podem avançar soles".

Durant la vetllada, hi va haver l’actuació musical de Mambes, un duet format per Èrika Llopis i JudJou. 

Fotogaleria de la gala aquí 

Sota aquestes línies podeu veure el vídeo de la gala sencera:

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte