Notícia

Jordi Romañach encapçala la nova junta directiva de Dircom Catalunya

Relleva Maria Lluïsa Martínez Gistau després de vuit anys al càrrec

Foto

Jordi Romañach, director de Comunicació, Sostenibilitat i Relacions Institucionals d'El Corte Inglés a Catalunya i Balears, passa a ser el nou president de Dircom Catalunya en substitució de Maria Lluïsa Martínez Gistau, directora de Comunicació i Relacions Institucionals de CaixaBank, que ha finalitzat el seu doble mandat, que ha durat 8 anys.

Acompanyaran Romañach al nou període, en la nova junta directiva, Sandra Hors (Vueling), Marc Gómez (Fundació 'la Caixa'), Carme Miró (apple tree), Igone Bartomeu (Coca-Cola), José Guerra (Agbar), Lluís López (Consorci de la Zona Franca de Barcelona), Esther Roure (CaixaBank) i Paula Zapata (Naturgy).

Durant la presentació, Romañach va explicar que afronta la nova etapa 2024-2028 “amb entusiasme i com un repte il·lusionant”. I es fixa com a objectius "seguir posicionant la nostra professió en espais clau de les grans corporacions i dotar els associats dels mecanismes pertinents per entendre les enormes transformacions socials i tecnològiques que impacten en el nostre àmbit d'actuació".

Podeu llegir la notícia sencera a dircom.org

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte