Notícia

El 9 Nou lliura avui divendres la 2a edició del premi Dones Inspiradores

Coincideix amb el 35è aniversari d’El 9 Nou del Vallès Oriental

Foto

L’escriptora, pedagoga i exalcaldessa de la Garriga Núria Albó; Jana Arimany, de l’associació Capaç i Vàlida, i Àurea Rodríguez, divulgadora tecnològica, són les tres guanyadores de la segona edicicó del premi Dones Inspiradores que impulsa el periòdic associat El 9 Nou i que es lliuraran en una gala el proper divendres 1 de març a les 7 de la tarda a la sala petita del Teatre Auditori de Granollers.

El premi reconeix experiències vitals de dones empoderades que exerceixen lideratges positius i tenen una reconeguda trajectòria professional i vital. Així, es pretén identificar dones que es converteixen en referents per a diferents generacions i fer d’altaveu per mostrar casos d’èxit aconseguits per dones de diferents edats, en diferents àmbits. Enguany el premi coincideix amb el 35è aniversari d’El 9 Nou del Vallès Oriental i es lliurarà cada any el divendres abans de la setmana del 8 de març, Dia Internacional de la Dona.

Una comissió formada per representants d’El 9 Nou, l’agent d’Igualtat de Gènere de l’Ajuntament de Granollers, la directora de la Unitat d’Igualtat de la UVIC, de Pimec i de les associacions Sorotopia i Mirall ha estat l’encarregada d’escollir les dones premiades. Durant l’acte de lliurament es farà una breu entrevista a totes tres. La gala és oberta al públic i l’entrada és gratuïta.

Font: El 9 Nou

Cercar publicacióDestacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte