Notícia

Tornen les Trobades al CAMP organitzades per la revista Fonoll

Divendres 22 amb l'escriptor i promotor cultural Antoni Gelonch

Foto

La revista associada Fonoll torna a organitzar aquest 2024 una nova edició de les anomenades Trobades al CAMP, visions del futur proper. Unes xerrades que es duen a terme al Centre de les Arts i la Memòria de Ponent (Camp), que és el centre cultural i expositiu de l'Ajuntament de Juneda, a la comarca de Les Garrigues, i on la capçalera comarcal juga un important paper com a dinamitzadora cultural. Es tracta de debats on es parla de ciència, art o periodisme amb destacats professionals de cada sector, i que coordina el filòsof Joan Martí Jovell.

El cicle 2024 donarà el tret de sortida el divendres 23 de febrer a les 19 hores amb l'escriptor i promotor cultural Antoni Gelonch, en un debat que duu per títol Com són els catalans i les catalanes?, presentat per Maria Carme Calderó.

El cicle té previstes tres xerrades més, el divendres 22 de març amb l'escriptor Vicens Villatoro, amb la xerrada Urgell, la febre de l'aigua; el divendres 12 d'abril amb la professora de filosofia de la UB Montserrat Crespin i el debat Cap a on va la intel·ligència artificial?; i el divendres 17 de maig amb l'artista i divulgadora LGTBI+ Victoria Monique, "la Barbie Calva", i la xerrada Parlem d'identitats.

Més informació al CAMP. Descarregar fulletó aquí

 

Cercar publicacióDestacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte