Notícia

L'ACPC convoca el 13è Premi a la Millor Portada, i el 3r Premi de Fotoperiodisme

El termini per presentar candidatures finalitza el dilluns 5 d’abril

Foto

L’Associació Catalana de la Premsa Comarcal convoca a totes les publicacions associades a participar en la tretzena edició dels Premis Premsa Comarcal a la Millor Portada i Digital. Amb aquests guardons l’ACPC  vol reconèixer la rica diversitat d’empreses editores i associacions que fa més de 40 anys que construeixen el mapa local de comunicació en català. La data límit de presentació de treballs que opten al premi és a les 15 h del dia 5 d’abril  de 2024.

Així mateix, l'ACPC també convoca la tercera edició dels Premis Premsa Comarcal de Fotografia Periodística. Els guardons volen reconèixer el treball que fan les publicacions associades en l’àmbit de la comunicació local i comarcal de Catalunya. Les publicacions o fotògrafs que vulguin participar en el Premi a la Millor Fotografia hauran de lliurar les seves propostes abans del 5 d’abril de 2024.

A tots dos premis hi ha diferents categories depenent de la periodicitat en què apareixen les publicacions. Us recomanem que llegiu les bases amb atenció.
 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte