Notícia

AEAS convoca el 6è Premi periodístic sobre gestió de l'aigua urbana

Hi ha 19.600 euros en premis en quatre categories

Foto

L'Associació Espanyola d'Abastiments d'Aigua i Sanejament (AEAS) convoca la sisena edició del Premi de Periodisme, que sota el lema “Desafiaments en la gestió de l'aigua urbana”, pretén reconèixer la tasca de sensibilització social que fan els mitjans de comunicació mitjançant la difusió d'informacions sobre la importància dels serveis d'abastament d'aigua i de sanejament.

Hi ha quatre categories, a treballs de premsa, ràdio, televisió o internet. El primer premi tindrà una dotació de 2.500 euros i s'atorgaran dos accèssits de 1.200 euros cadascun. Així mateix, se seleccionaran 10 finalistes, dels quals en sortiran els guanyadors, que rebran un certificat de reconeixement.

Podran participar tots aquells treballs publicats o emesos entre el 15 de gener del 2022 i el 15 de gener del 2024.  El termini de presentació  finalitzarà el proper 15 de març del 2024, a les 23.59h. El lliurament de premis serà el 7 de juny del 2024, durant l'acte de cloenda de la XXXVII edició del Congrés d'AEAS, que se celebrarà a la ciutat de Castelló. Es tracta d'un acte públic al qual serà obligatori assistir per rebre el premi. AEAS concedirà al premiats una ajuda de viatge per assitir a la cerimònia.

Tota la informació i bases aquí.

giny

Cercar publicacióPublicitat


Candel 2016Destacats


giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte