Notícia

El 9 Nou llança una sèrie de pòdcast sobre històries de proximitat

El projecte es diu ‘A prop nostre. Slow life podcast’

Foto
Sergi Vives, autor del projecte | Albert Llimós

L'associat El 9 Nou, a través de la seva emisora de ràdio, El 9 FM, ha llançat aquest cap de setmana l’emissió d’una col·lecció de  9 pòdcasts sobre problemes, estils de vida o aficions que sovint passen desapercebuts a la nostra societat  tot i ser  interessants. Agrupats amb el nom d’A prop nostre, formen part d’un projecte més ampli titulat Slow life podcasts, que aposta per un periodisme de proximitat i pausat. Es poden escoltar aquí.

A banda de l'accés on line, cada dissabte se n’emetrà un a les 3 de la tarda per El 9 FM (92.8). El primer, la vida de Carme Noguera, una veïna de Vic que ha complert 109 anys. Els nou pòdcasts tenen una durada de l’entorn de mitja hora cadascun.

El projecte està conduït per Sergi Vives, una de les veus del magazín matinalTerritori 17. “Hem intentat buscar el costat més humà de les persones generant un espai còmode amb els entrevistats perquè cadascú pugui explicar la seva història de la forma més natural possible; apareixen temes molt interessants”, reflexiona Vives.

Aquest projecte s’emmarca en el Pla Estratègic 2021-25 del grup El 9 Nou per dur a terme un procés de transformació digital. El pla consta de sis eixos: “la personalització, segmentació i especialització de formats i continguts” i “la creació de comunitat, la participació i la interacció amb l’audiència”. A prop nostre, que explica històries personals de proximitat, persegueix dos d'aquests objectius.

A banda d’A prop nostre, l’aposta d’El 9 FM pel pòdcast es materialitza també amb la producció diària de l’Infopòdcast conduït per Sílvia Pedret que es distribueix tant a les plataformes de pòdcast com a través de canals de WhatsApp i Telegram. Les dues produccions formen part del catàleg d’El9FM.cat.

Font: El 9 Nou

giny

Cercar publicacióPublicitat


Candel 2016Destacats


giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte