Notícia

Un total de 18 treballs opten al XVII Premi Mila de Periodisme

Reconeix treballs que fomenten polítiques de promoció de les dones

Foto
La tinenta d’alcalde i regidora de Polítiques Feministes, Carme Valls, i la presidenta del Col·legi de Periodistes de la Demarcació de Lleida, Laura Alcalde, s’han reunit per dur a terme l’acte d’obertura dels treballs que opten a l’XVII Premi Mila de Per

La tinenta d’alcalde i regidora de Polítiques Feministes, Carme Valls, i la presidenta del Col·legi de Periodistes de la Demarcació de Lleida, Laura Alcalde, es van reunir per dur a terme l’acte d’obertura dels treballs que opten a l’XVII Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere a Lleida. Aquest premi, convocat conjuntament per l’Ajuntament de Lleida i el Col·legi de Periodistes de Catalunya-Demarcació de Lleida, és una actuació que s’emmarca en el Pla Municipal de Polítiques d’Igualtat de Gènere a Lleida.

La convocatòria del premi està oberta a tots els treballs publicats o emesos durant l’any 2023 en els mitjans de comunicació locals i d’àmbit català i estatal amb presència a Lleida, que difonguin experiències per a la igualtat de gènere en les categories de premsa escrita, audiovisual, fotoperiodisme i mitjans digitals, i està dotat amb 1.500 euros en cada categoria. En aquesta dissetena edició, opten al premi un total de 18 treballs: 4 en la categoria de premsa escrita, 3 en la de fotoperiodisme, 7 en la de mitjans digitals i 4 en la d’audiovisual.

Durant l’acte d’obertura també s’ha constituït el Jurat, que es reunirà durant la primera setmana de març. Estarà presidit per Carme Valls, tinenta d’alcalde i regidora de Polítiques Feministes, i format per la presidenta a la Demarcació de Lleida del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Laura Alcalde; una periodista lleidatana designada pel Col·legi de Periodistes, una representant del Consell Municipal de les Dones, un/a periodista guardonat/da en alguna de les edicions anteriors del premi i la tècnica de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Lleida. El nom de les persones que integraran aquest jurat es publicarà properament al web de la Regidoria de Polítiques Feministes.  www.feminismes.paeria.cat 

L’acte de lliurament de l’XVII Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere a Lleida, tindrà lloc el dia 7 de març, a les 18 h, al Saló de Plens de la Paeria, en el marc dels actes en commemoració del 8 de Març, Dia Internacional de les Dones.

giny

Cercar publicacióPublicitat


Candel 2016Destacats


giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte