Notícia

Quatre converses i una taula rodona en la XII Setmana dels Rahola

Del 19 al 29 de febrer a Girona amb professionals de reconegut prestigi

Foto
Quim Salvi, Jordi Grau, Miquel Noguer, Lluc Salellas i M.Àngels Prat, amb el cartell de la XII Setmana dels Rahola / Miquel Millan - Diputació de Girona

Reivindicar el periodisme clàssic, el que s’elabora amb mirada crítica, neutralitat informativa i rigor en el tractament de les fonts. Aquest és el leimotiv de la Setmana dels Rahola d’enguany, presentada en un acte a la sala Ferran Agulló de la Diputació de Girona.

Amb el títol de «La batalla informativa», la dotzena edició del cicle que organitzen cada any la Diputació de Girona i la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes presenta un cartell de gran qualitat que ens ajudarà a reflexionar sobre l’ètica periodística, l’estat de salut de l’ofici en l’actualitat i el tractament de la informació en conflictes bèl·lics, ara que n’hi ha d’oberts arreu del món.

Professionals de reconegut prestigi com Ramon BesaTomàs AlcoverroVicent Partal i el fotoperiodista Bernat Armangué protagonitzaran quatre dels cinc actes programats. L’altre serà un homenatge a la ràdio a pocs mesos que es compleixin els cent anys de la primera emissió de ràdio a Catalunya, amb una taula rodona amb tres periodistes amb molt de pes a les comarques gironines: Carme MartínezClara Jordan i Sílvia Espinosa.

La Setmana dels Rahola es durà a terme del 19 al 29 de febrer amb diferents actes, consulteu el programa.

Més informació 

giny

Cercar publicacióPublicitat


Candel 2016Destacats


giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte