Notícia

Última setmana per aplicar al Premi Premsa Comarcal a la Solidaritat

Us annexem les bases actalitzades de la convocatòria

Foto

Des de l'Associació Catalana de la Premsa Comarcal encoratgem als nostres mitjans associats a implicar-se en la tercera edició del Premi Premsa Comarcal a la Solidaritat, destinat a estudiants d'ESO i Batxillerat de Catalunya del curs 2023-2024.

La intenció és que des de les capçaleres de l'entitat es faci de prescriptor entre els centres educatius de la seva contrada.

Aquest concurs que duem a terme amb el suport de la Generalitat de Catalunya, premiarà reportatges elaborats per estudiants que tinguin com a tema central la solidaritat. Entenent per solidaritat, els valors que ajuden a una convivència igualitària entre les persones i col·lectius de diferent índole. Els reportatges poden incloure entrevistes, investigació o històries de proximitat

Els premis tenen una dotació de 3.500 € que es reparteixen en diferents categories. Una part del premi va destinada a l'alumne guanyador en forma d'una targeta moneder, i l'altra a una entitat sense ànim de lucre que hagin escollit els estudiants prèviament.

El període de presentació de treballs finalitza el dimecres 28 de febrer del 2024. El lliurament dels premis es farà en la Festa dels Premis de la Premsa Comarcal que se celebrarà a finals del primer semestre del 2024. Els treballs premiats es difondran als espais web de l'ACPC www.premsacomarcal.cat, www.catalunyanews.cat i els mitjans associats a Premsa Comarcal que vulguin fer-ne difusió.

Bases actualitzades de la convocatòria. 

#PremiPremsaComarcalSolidaritat

Cercar publicacióDestacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte