Notícia

Torna el Dia de la Premsa Comarcal el 17 de novembre a Barcelona

La jornada arriba a la seva 10a edició

Foto

L’Associació Catalana de la Premsa Comarcal celebrarà la 10a edició del Dia de la Premsa Comarcal el pròxim divendres 17 de novembre al Movistar Centre del Portal de l’Àngel de Barcelona. L’esdeveniment es durà a terme entre les 11 i les 13.30 hores i inclourà xerrades de destacats professionals de la comunicació, a banda d’un dinar de networking al mateix espai. Els noms dels ponents convidats d’aquest any els desvetllarem durant els propers dies.

 

Aquesta serà una edició especial, ja que s’arribarà al desè aniversari d’una jornada que va ser instaurada per l’ACPC l’any 2014 amb l’objectiu d’esdevenir una eina de difusió i de reconeixement per als mitjans de quilòmetre zero, un punt de trobada entre professionals de la comunicació, i un dia de debat sobre un model informatiu descentralitzat i necessari per entendre aquest país polièdric.

 

Al llarg d’aquests 10 anys, el Dia de la Premsa Comarcal ha comptat amb la participació de reconeguts ponents com Jaume Roures, Iñaki Gabilondo, Antoni Bassas, Lluís Bassat, Sor Lucia Caram, Josep Roca, Jordi de Miquel o Ramon Besa, entre molts d’altres.

 

Durant els propers dies us desvetllarem la cartellera completa i els horaris específics de l’activitat.

 

La jornada compta amb el patrocini de Naturgy, la col·laboració de Telefónica, i el suport del Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya.

 

#MovistarCentre

#orgulldeserpremsacomarcal

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte