Notícia

Avui inaugurem l'exposició '40 anys de l'ACPC' a Igualada amb La Veu de l'Anoia

A les 19 hores a la Biblioteca Central

Foto

L'exposició fotogràfica 40 anys de l'Associació Catalana de la Premsa Comarcal continua  el seu periple per tota Catalunya, i el divendres 27 d'octubre arriba a la sala d'exposicions de la Biblioteca Central d'Igualada de la mà del setmanari associat La Veu de l'Anoia.  

L'acte d'inauguració està previst a les 19 hores i es comptarà amb la presència de Marc Castells, alcalde d'Igualada; Carme Riera, regidora de Cultura;  Francesc Fàbregas, president de l'Associació Catalana de la Premsa Comarcal; i Pia Prat, directora de La Veu de l'Anoia.

La mostra, que enguany  ja s'ha pogut veure a Agramunt, Olot, Tortosa, Santa Coloma de Farners, Juneda i Riudoms, resumeix els 40 anys de vida de l’ACPC, des de la primera reunió a Canyamars el 1981 amb diferents editors de revistes locals i comarcals de Catalunya, fins als nostres dies.

A través de plafons i objectes històrics es recorden els inicis de l’organització i l’evolució de la premsa comarcal catalana en aquestes quatre dècades, fent referència a algunes de les capçaleres més importants del país. Així mateix, incorpora les millors imatges presentades al concurs fotogràfic que va organitzar l’ACPC l’any passat. I també un gran diagrama que permet situar al territori totes i cadascuna de les capçaleres associades.

L'exposició es podrà visitar fins al 23 de novembre, és fruit de la col·laboració entre l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal (ACPC), l'Ajuntament d'igualada, la Biblioteca Central d'Igualada i la publicació La veu de l'Anoia. La mostra compta amb el suport del Departament de la Presidència la Generalitat de Catalunya.

giny

Cercar publicacióPublicitat


Candel 2016Destacats


giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2023

Avís legal

Contacte