Notícia

Visita exclusiva per associats al nou Museu Casteller de Catalunya de Valls

El divendres dia 6 d’octubre, en horari de matí

Foto

El cap de setmana passat va inaugurar-se el Museu Casteller de Catalunya a Valls (Alt Camp). Aquest nou equipament cultural ocupa 2.800 metres quadrats, vol ser un referent de la cultura catalana i  ens son els seus titulars la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Tarragona, i l’Ajuntament de Valls.

 

L’equip directiu d’aquesta nova infraestructura s’ha posat en contacte amb l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal, per oferir una visita guiada i exclusiva als mitjans associats.

 

El divendres dia 6 d’octubre, en horari de matí, conviden als directors i les directores, editors i editores, responsables de la secció de Cultura i cronistes castellers associats a l’ACPC, a conèixer, de manera exclusiva, el centre, la seva història i el seu projecte de futur.

 

Ens agradaria poder comptar amb la presència de representats dels mitjans associats a l'ACPC, acompanyats amb la gent del vostre equip que considereu. 

 

Per a una millor organització necessitem saber la  resposta dels interessats com a màxim el dia 20 de setembre, posant-vos en contacte amb les oficines centrals de l'ACPC a Barcelona. Un cop tinguem clar el nombre d’assistents us farem arribar els horaris i organització de la Jornada.

 

 

 

 

giny

Cercar publicacióPublicitat


Candel 2016Destacats


giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2023

Avís legal

Contacte