Notícia

L'exposició de 40 anys de l'ACPC arriba a Riudoms de la mà de Lo Floc

Es podrà visitar durant tot el mes de setembre

Foto

L'exposició fotogràfica 40 anys de l'Associació Catalana de la Premsa Comarcal  segueix de gira i durant tot el mes de setembre es pot visitar, de la mà de la publicació associada Lo Floc,  al Centre d'Estudis Riudomencs Arnau del Palomar (CERAP) de Riudoms (Baix Camp).

La mostra, que enguany s'ha pogut veure a Olot, Tortosa, Santa Coloma de Farners i Juneda, resumeix els 40 anys de vida de l’ACPC, des de la primera reunió a Canyamars el 1981 amb diferents editors de revistes locals i comarcals de Catalunya, fins als nostres dies.

A través de plafons i alguns objectes històrics exposats es recorden els inicis de l’organització i l’evolució de la premsa comarcal en aquestes quatre dècades, fent referència a algunes de les capçaleres més importants del país. Així mateix, l’exposició incorpora les millors imatges presentades al concurs fotogràfic que va organitzar l’ACPC l’any passat. I també un gran diagrama que permet situar al territori totes i cadascuna de les capçaleres associades.

L'exposició és fruit de la col·laboració entre l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal (ACPC), la Xarxa d'Arxius Comarcals i la publicació Lo Floc. La mostra compta amb el suport del Departament de la Presidència la Generalitat de Catalunya.

Els visitants a l'exposició es podran endur com a obsequi el catàleg de la mostra.

giny

Cercar publicacióPublicitat


Candel 2016Destacats


giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2023

Avís legal

Contacte