Notícia

El 17 de juny lliurarem els Premis Premsa Comarcal a la Solidaritat

Amb Berta Aroca, a les 12h a la Sala Cotxeres del Palau Robert

Foto

El dissabte 17 de juny lliurarem els guardons de la segona edició dels Premis Premsa Comarcal a la Solidaritat que convoca l'Associació Catalana de la Premsa Comarcal. L'acte es durà a terme a les 12:00h a la Sala Cotxeres del Palau Robert de Barcelona (passeig de Gràcia, 107, cantonada Av. Diagonal). 

L’acte comptarà amb la participació de Berta Aroca (@berta.aroca). Una de les creadores de contingut més conegudes de Catalunya (té més de 240.000 seguidors a TikTok i 30.000 a Instagram, i és autora d'un dels podcast més escoltats de tota Espanya) i participant habitual en taules de debat  sobre els creadors de plataforma.

El concurs premiarà reportatges elaborats per estudiants d’ESO i batxillerat durant el curs 2022/23 que tinguin com a tema central la solidaritat. Entenent per solidaritat, els valors que ajuden a una convivència igualitària entre les persones i col·lectius de diferent índole. La finalitat és fer conscients als nostre joves de les necessitats que hi ha al seu voltant, apropar-los a la solidaritat més propera i implicar-los a la premsa local i comarcal. 

Els guardons es duen a terme junt amb les publicacions associades del seu territori  i compten amb el suport de la Generalitat de CatalunyaLa principal novetat ha estat que enguany hem ampliat la possibilitat de participar a estudiants de batxillerat i no només d'ESO, i que hem apliat la dotació de premis. En total repartirem 3.500 euros. 

Cal recordar que el premi és reparteix en dos, una part anirà directament a l’alumne o alumnes guanyadors, i l’altra, a l’entitat sense ànim de lucre que el guanyador o els guanyadors hagin escollit. 

 

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte