Notícia

Curs de la Generalitat: Intel·ligència artificial aplicada a text, imatge i vídeo

El dilluns 29 de 10 a 14 en línia

Foto

La Direcció General d'Innovació i Cultura Digital i l'SDE organitzen una jornada introductòria a la realitat de la intel·ligència artificial (IA) i a les possibilitats que aquesta tecnologia ofereix en l'aplicació pràctica dels processos creatius. Serà el 29 del 05 de 10 a 14 hores en línia

El vertiginós desenvolupament de la intel·ligència artificial (IA) —amb la proliferació d’eines com ara ChatGPT per a text; Murf per a veu; AIVA per a música; D-ID per a vídeo, i Midjourney, Jasper i DALL-E per a imatge— comporta un ritme de desenvolupament exponencial. Com en totes les revolucions, costarà adaptar-se i vèncer els recels del nou paradigma. Com podem aprofitar aquesta oportunitat i treure profit d’una nova eina? En aquesta proposta formativa es farà un breu abordatge teòri  i s'explicarà de manera pràctica l’ús de diferents eines que poden ajudar-nos en els processos creatius de textos i imatges. 

Ponents: 

Josep Maria Ganyet. Enginyer informàtic per la UAB especialitzat en Imatge Digital i Intel·ligència Artificial. Ha treballat en l'àmbit de la interacció humana amb ordinadors en empreses com IBM, Deutsche Bank i Gotomedia. Actualment dirigeix l'empresa de comunicació digital Mortensen.cat.

Pau Artigas Vidal. Programador i docent. Membre d’Estampa, un col·lectiu de programadors, dissenyadors, realitzadors i investigadors que treballen en els àmbits de l’audiovisual experimental i els entorns digitals. 

Tota la informació i inscripcions aquí

Cercar publicació



Destacats


giny

giny

giny

© Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC), 1980-2024

Avís legal

Contacte